Sivut

maanantai 19. marraskuuta 2012

Reiki = onnellisuus?

Riippumaton Ajattelija löytää elämänkaareltaan yhden hetken, jolloin kaikki muuttui. Elämäntie oli suuntaamassa muutenkin koko ajan kohti onnellisuutta, mutta kun jostain tuli ajatus reiki-kurssista, onnellisuus täydentyi.

Ideat tulevat jostain suuremmista voimista, aikana jolloin niitten toteutuminen on mahdollista ja tulokset hedelmällisiä. Ajattelijan motto sopii tähänkin, kaikki tapahtuu syystä juuri niinkuin on tarkoitettukin. Luotto siihen kannattelee, mutta eipä nyt hairahduta.

Ajattelijan käymän ja Suomessa suositun reiki-linjan kehitti Mikao Usui. Hän antoi elämänohjeet, joiden avulla Ajattelija uskoo kaikkien pääsevän onnellisuuteen kiinni. Sekin tapahtuu vasta kun on sen aika ja ihminen aidosti siihen kykenee.


  1. Juuri tänään älä vihastu
  2. Juuri tänään älä ole huolissasi
  3. Juuri tänään ole kiitollinen
  4. Juuri tänään tee työsi tunnollisesti
  5. Juuri tänään ole ystävällinen muille
Näin helppoa se on. Tarjoapa tätä listaa ihmiselle, joka on katkera, eikä vielä kypsä muutokselle. Hän syöttää sen sinulle. Tiedä sitten, onko reiki-viritysten mukana tullut valmius ottaa onnellisuus vastaan vai onko harjoittaminen tasoittanut chackroja niin, että onnellisuus on päässyt kuvioihin. 

Nyt kuitenkin Ajattelijalla on - harmaisiin viime päiviin saakka - ollut outo kyky muuttua kiinnostuneeksi vastoinkäymisten kohdalla. Itsesäälissä rypemisen sijaan Ajattelija terästäytyy ja alkaa katsella ympärilleen, mitä parempaa on tulossa? Miksi tämän vastoinkäymisen annettiin tulla tielle, koska siitähän aina seuraa vain parempaa? Ja yleensä jälkikäteen huomaakin, että pienet vastoinkäymiset ovat kuin tuuppaus flipperin kylkeen, ne raksauttavat palaset kohdalleen ja lopputulos on suunniteltua parempi tai muulla tapaa välttämätön. Mikaon ohjeita noudattamalla saa kosmisesti optimoidun lopputuloksen. 

Trust me. Näin se vain on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti