Sivut

lauantai 4. elokuuta 2012

Stalker II: Ihoa ulkona, sisälmyksiä sisällä

Istun taas satamassa, missä on viitisenkymmentä muutakin nautiskelemassa hiljalleen inhimilliseksi viilenevän hellepäivän illasta. Ihmisiä on joka lähtöön, eri ikäisiä ja näköisiä. Vanha rouva ja vihainen sylikoira omissa rattaissaan. Ulkonäöltään tuttu, oikein komea mies isomman koiran kanssa.

Joka kerta paikalla on myös lukuisia parikymppisiä, Vero Modan ja Onlyn kasvatteja. Hoikat ja lihaksikkaat istuvat rinnakkain ja keskittyvät näyttämään hyvältä. Keskustelua heidän välillään ei toisinaan ole lainkaan ja joskus tuuli tuo mukanaan henkeviä otteita: "Niinku, tajuutsä, siis voi vittu".

Kertooko tämä ajatus enemmän tästä suihkurusketuksen ottaneesta hoikkaisesta hahmosta vai minusta? Ulkonäkö on kääntynyt itseään vastaan. Ylenkatse huokuu minusta, mutta katoaa tuuleen edes hipaisematta kohdettaan. Miksi julmasti aliarvioin ihmisen, joka ehkä seuran vuoksi käyttää saman viiteryhmän aka. pissisten kieltä? Hän voi hyvinkin olla opiskelijajärjestön puheenjohtaja oikeustieteen tiedekunnassa, tai hyvännäköinen myös valkoisessa lääkärintakissaan.

Tällä kertaa pilkka osui omaan nilkkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti