Sivut

perjantai 26. huhtikuuta 2013

Valotyöntekijä

Kevät on täällä ja kaikki on hyvin. Riippumaton Ajattelija on käynyt elämässään läpi valtaisia myrskyjä. Lautta on keikkunut, hörpännyt välillä paljonkin vettä, mutta  kuitenkin pysynyt pinnalla. Nyt merenkäynti on tasoittunut, eikä juuri nyt pilviä näy.

Joku muu näkisi karikoita kaikkialla, mutta ei Ajattelija. Hän on löytänyt paikkansa ja itsensä, myrskyn ansiosta. Nyt on tiedossa, että hän jaksaa tarvittaessa äyskäröidä enemmän kuin on kuvitellut.
Tärkein oivallus on kuitenkin ollut se, että maailmankaikkeus suojelee häntä. Ajattelija on ollut viime vuosina onnekas. Ei sattuman ansiosta, vaan Voiman. Riippumaton  Ajattelija on tullut siihen tulokseen, että karma on hänen puolellaan ja nyt, jos koskaan, on oltava kiitollinen.

Ajattelijalla on tarve palauttaa osakseen  saamansa aineeton ja ansaitsematon onni takaisin kiertoon. Tarve on ollut aina olemassa, mutta syyt ovat alkaneet selvitä vasta nyt. Googlen kanssa iltaa viettäessään hän törmäsi otsikon käsitteeseen.

Valotyöntekijällä on parempi lontoonkielinen vastine "light activist". Se ehkä antaa paremmin mielikuvan olemisen laadusta, kyse on ennemminkin asenteesta kuin tekemisestä, ikäänkuin valon puolella olemisesta. Myös Ajattelijan vieroksuma ajatus indigoista hipaisee häntä, käsitteissä on samoja piirteitä.

Valotyöntekijällä on kaipuu pois. Itsekään hän ei tiedä minne, mutta hän on muualta. Hän ei joko tunne oloaan kotoisaksi missään, tai sitten hänen kotinsa on kaikkialla. Ajattelija kuuluu onnekkaana jälkimmäisiin. Heillä on tarve tehdä hyvää tai muuttaa maailmaa. He ovat oikeustaistelijoita, jotka vain vääryys saa täyteen liekkiin. Ja kun he vihdoin tietyssä karman kierron vaiheessa tunnistavat itsensä, he alkavat vetää puoleensa muita samanlaisia. Avaamalla asiaa he tekevät hyvää ja auttavat toisia tunnistamaan erityispiirteensä, olivatpa ne parantamista, energiahoitoa tai näkemistä.

Niin ihmeellisiä asioita on tapahtunut ja tulee tapahtumaan, että Ajattelijan on uskottava. Kohtalo on suunnitellut hänelle jonkin tehtävän. Ehkä hän jo toteuttaa sitä, ehkä se on vielä edessä. Mutta on oltava suurempi syy.

Namaste.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti